Zoeken
  • Annemie Vanden Bussche

Steungroep wonen en leven

Bijgewerkt: jun 15Het is niet vanzelfsprekend om ‘Wonen en Leven’ in jouw woonzorgcentrum hoog op de agenda te houden in deze tijden. Door de uitbraak van COVID-19 ligt het zwaartepunt al snel bij de medische zorg, terwijl net nu ook de focus heel erg op wonen en leven moet liggen. Wonen en leven staat onder druk maar krijgt ook nieuwe en ongeziene kansen. Hoe vinden we het juiste evenwicht en blijven we de essentie vasthouden?

Ben jij begeleider wonen en leven, of iemand anders die het wonen en leven trekt?

Een directielid, leidinggevende, paramedicus, begeleider wonen en leven, iemand uit de zorg. Wil je mee van gedachten wisselen? Je batterijen opladen? Ideeën opdoen van anderen? Dan ben je welkom in onze Steungroep Wonen en Leven. Samen bouwen we virtueel verder aan het geluk van onze bewoners … en van onszelf.

Schrijf in en doe mee!

De sessies

Tijdens de sessies combineren we coaching, uitwisseling en leren van elkaar. We houden de groepen bewust klein, zodat iedereen maximaal de kans heeft om aan bod te komen en te leren.

De sessies gaan online door. We gebruiken hiervoor Zoom.

Inschrijven

Ondertussen zijn de sessies volzet. Met 80 enthousiaste mensen in 0 groepen zijn we van start gegaan. Dank voor jullie vertrouwen.Begeleiding


Inge Singulé begeleidt de sessies. Zij is team- en procescoach in de non-profit en begeleidde al heel wat woonzorgcentra in hun ontwikkeling. Inge begeleidt ook samen met Annemie Vanden Bussche de Master Class Wonen en Leven binnen woonleefwijzer.

Dit project is een initiatief van woonleefwijzer.be (project wonen en leven van de koepels VVSG, Zorgnet-Icuro en Vlozo) met de steun van de Koning Boudewijnstichting.

0 keer bekeken
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now